--. Chelsea en de League Cup Ultimate

Op zondag, de eerste van maart, 2015, Chelsea betwist de zevende League Cup laatste in hun record. Niet slecht voor een groep meestal uitgelachen voor het niet verwerven van een.

3 van al die finales aangekomen op voorhand van Roman Abramovich kocht het personeelsbestand en bouwde het een wereldwijde supermacht. De vierde was de sport die de aankomst van uw populaire Mourinho luidde winnende mentaliteit en ook de aanvang van de reis met de belangrijkste groep van Chelsea gamers die uiteindelijk culmineerde in de 2012 Champions League overwinning. De zevende zal idealiter heraut een vergelijkbare periode voor een nieuwe hoofdsponsor team.

Danic Goedkoop Voetbalshirt 2014 Kinder Danic Thuis Goedkoop

De League Cup, omdat de identiteit aangeeft, is het openstellen van alleen de twee?nnegentig vennoten op de Soccer League (dwz Premier League, Championship, League One, League Two). Het werd opgericht in 1960, en hoewel het altijd vierde en laatste op Chelsea's prioriteit bedrijf zal komen - en ziet dan ook veel kinderen en backups in actie, met name in de eerste ronde - als je het verwerven, het zelfs nu telt als een belangrijke trofee. Als het lied gaat, "het winnen is onze bedoeling," en dat omvat de League Cup evenzo.

 

1. 1964-1965 League Cup: Chelsea 3-2 Leicester Town
Onze eerste League Cup verwerven kwam tijdens de vijfde kalenderjaar met de nieuwe concurrentievermogen, opnieuw wanneer zelfs de finale was tweebenige (deze dagen is het gewoon de halve finale, die gehouden kan worden meer dan twee benen). Er was zo'n klein nadruk over de wedstrijd dat gezegd hebbende, dat Chelsea koos niet om onze titel ook de bescherming van de volgende keer, daarbij verwijzend naar competitieprogramma congestie. Net gaat om aan te geven heb je geen nieuwe excuses onder het voetbal zon te vinden.

Op het moment hebben we 10 jaar ver weg van onze eerste ooit Division 1 titel, maar we hebben ook net twee jaar in Division 2. geweest ver weg van een seizoen in het algemeen, het was absoluut een fantastische 12 maanden door middel van een derde plaats eindigen in de competitie het begeleiden van Manchester United en Leeds United, waarin om uw reis naar de FA Cup halve finale en de League Cup winst over titelverdediger Leicester Metropolis die moest Engeland legende Gordon Banking bedrijven actief spelen in het doel.

Met behulp van een puntloze volgende etappe in Leicester, had de 3-2 get op Stamford Bridge, dat beslissend bleek geweest. Chelsea ging vooruit 2 keer, Bobby Tambling scoren binnen de te beginnen met en captain Terry Venables veranderende een strafschop in de tweede helft, maar Leicester vocht terug naar beide keren gelijk. Eddie McCreadie dook 10 minuten van de tijd en energie om de Blues te plaatsen aan de voorkant voor een goede.

De opstellingen bladeren vergelijkbaar met een echte who's who van Chelsea legendes: Bonetti, Harris, Hollins, Hinton, McCreadie, Venables, Tambling. (Manager Tommy) Docherty's Diamonds ze echt waren geweest. De belangrijkste van de groep zou gaan om te winnen van de FA Cup (1970) plus de Cup Winners Cup '(1971), en betwisten een volgend League Cup, nu onder supervisor Dave Sexton.

2. 1971-1972 League Cup: Stoke Metropolis 2-1 CHELSEA
Tijdens het gebruik van de structuur gewijzigd om slechts een enkele poten afsluiting uitgevoerd in de voorkant van bijna honderd, 000 in Wembley, Chelsea kwam in krachtige favorieten om hun tweede League Cup trofee en 3e trofee in alle competities te voeren in 3 seizoenen. Helaas, net na een beurs in eerste instantie 50 procent - Peter Osgood scoren Chelsea's enige doel - Stoke had het beter in de volgende en liep 2-1 winnaars. Het blijft hun enige belangrijke trofee.

3. 1997-1998 Coca Cola Cup: Chelsea met 2-0 Middlesbrough
Het was een moedige nieuwe wereld tegen de tijd Chelsea vervaardigd het weer terug op de League Cup finale. Buitenlandse fondsen en buitenlandse expertise werd langzaam filteren in, diende vooral als gevolg van de instelling in de Premier League in 1992. Chelsea, langdurige ge?dentificeerd als de meest stijlvolle aspect in Londen, werden wezen met de voorhoede van de nieuwe revolutie (in plaats van voor die laatste tijd, geest), het samenstellen van een kosmopolitische kant van geweldige talent en fantastisch voetbal. Zola, Di Matteo, Gullit, Vialli, Poyet, Petrescu, Leboeuf zou gaan om de Cup Winners 'Cup later te verwerven over die periode op hetzelfde moment (maar met uit Gullit die plichtplegingen werd ontslagen in februari).

Middlesbrough evenals hun selectie van wereldwijde sterren (zoals Marco Branca, Hamilton Ricard, en Mark Schwarzer) hebben in hun 2de opeenvolgende League Cup afsluiting geweest, evenals in een bekerfinale richting Chelsea voor die tweede rechte 12 maanden. Maar net als bij de in 1997 FA Cup ultieme, Chelsea zegevierde met 2-0, met doelpunten van Frank Sinclair en Roberto Di Matteo de afwikkeling van de band in de toegevoegde tijd. Boro zou gaan om de League Cup trofee in 2004 te verhogen.

4. 2004-05 Carling Cup: Chelsea 3-2 Liverpool
Dit is wanneer het verhaal een beetje ... onderscheidende zal krijgen. Voer Jose Mourinho. Al wat kon hij zich te verkondigen, als het er op aan komt, net wat de mannelijke zeker is, is meestal een geboren winnaar,Voetbalshirt. Bij Chelsea, bewezen dat hij dat bekende winnende mentaliteit op deze doldwaze spel in tegenstelling tot de hedendaagse rivalen Liverpool.

De weg van onze overwinning is een soort van zo beroemd als de trofee zelf. Een vroege Riise doel (1 minuut, als het geheugen dient) bleek produceerde het verschil te verkrijgen, tot aan Steven "Dit is niet van plan te glijden" Gerrard kopte in uw weer van zijn eigen internet op 10 minuten van de tijd. Jose Mourinho shushed de Liverpool fans, hoewel Didier Drogba en, van alle mannen en vrouwen, Mateja Kezman scoorde een ieder in de verdere tijd met de get.

5. 2006-07 Carling Cup: Chelsea 2-1 Arsenal
Twee van Didier Drogba's meest welkom patronen belandde op volledig scherm als Mourinho kreeg zijn tweede League Cup: scoren in cup finales en scoren van Arsenal.

De wedstrijd kan ook worden herinnerd voor de resterende één op de meer slecht gehumeurde wedstrijden in tussen de 2 teams, met elkaar John Obi Mikel, Kolo Toure en Emmanuel Adebayor al krijgen hun marsorders in de tweede helft blessuretijd voor een paar on- toonhoogte, bench-clearing bokspartij. Scheidsrechter Howard Webb niet blazen zijn full-time fluitsignaal tot uiteindelijk de 102e minuut!

6. 2007-08 Carling Cup: Tottenham Hotspur 2-1 CHELSEA
Slechts een jaar later, Chelsea werden weer eens te meer zijn, maar dit keer zonder Jose Mourinho en dus met een andere kop succes. Caretaker manager en bijna-man Avram Grant zou ook gaan om zich te ontdoen van de Champions League ultieme, terwijl de komende tweede, terwijl in de Premier League ook. En dat is veel van de meer spectaculaire gezien het feit dat Chelsea alleen misplaatst drie wedstrijden in alle competities na december.

Didier Drogba uiteraard scoorde, was het een Cup ultieme Wembley geweest immers maar een Wayne Bridge handbal begaafde Spurs een tweede helft equalizer, en Jonathan Woodgate's bizarre extra keer winnaar gaf hen de leiding en de trofee permanent.

zeven. 2015-16 Money One Cup: Chelsea 2-1 Tottenham Hotspur
En zo komen we tot League Cup uiteindelijke hoeveelheid zeven. Het bleek gelukkig vari?teit 7 algemeen, met wraak te nemen niet alleen om de 2007-08 League Cup sluiten verlies, maar om de schok 5-3 nederlaag bij White Hart Lane op nieuwjaarsdag.

Een doel op eventueel kant van 50 procent tijd allereerste John Terry draaien huishouden een gevestigde stuk scramble vervolgens schot Diego Costa's afbuigen in off Kyle Walker, was voldoende om te bepalen uit een vrij comfortabele winst voor Chelsea. Het WASTO beginnen met trofee gezien het feit dat komt weer terug naar 'zijn' club. De eerste van talrijke, idealiter.

source:http://www.pololeague.nl/